HuMorzsákot a karácsonyfa alá!

2014.11.29 szerző: GZs

A korábbiakban már adtunk hírt az eseményről, most viszont, a könyvbemutató után bátran kijelenthetjük, hogy Paor Éva és a HuMorzsák osztatlan sikert aratott! Legyen ez a könyv a legszebb karácsonyi ajándékok egyike, kerüljön a fa alá a Ticsi-Tacsi, Sziamiaú, A makacs bicikli, A piros bőrszoknya és még sok más kedves, ironikus vagy olykor huncut kis történet, hogy még szebbé és tartalmasabbá tegye a közös ünnepet! 

Pálos Zsuzsa színművész tolmácsolásában három kis kedvcsináló történetet is hallhatott a közönség a könyvből.Ahogy Kovács Péter a XVI. kerület polgármestere elmondta, ez a könyv kétszeresen is nagy vállalás. Elsősorban azért mert a humort nem is olyan könnyű "viccesen" tálalni. Másodsorban pedig azért, mert ez a könyv egyben egy családi kitárulkozás is. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy az ember megmerje osztani a külvilággal mindazt, hogy mi történik a legrejtettebb berkekben az otthon melegében, hogy valójában mit is rejt a négy fal. Paor Éva, a könyv szerzője elmondta, hogy mennyire fontos neki a szerető család ereje és az, hogy az életben minden pillanatot megragadjunk és megéljünk.


Az eseményről bővebben hamarosan a Nagykörút Extra című műsorunkban láthatnak összefoglalót! Érdemes lesz velünk tartani, hisz a könyvbemutatón fellépett többek között Paor Lilla előadóművész illetve a MAT azaz a Mohácsi Regős Ferenc Asztalttársaság éves adventi tárlatára is sor került!

Kapható a könyvesboltokban illetve rendelhető online itt

Paor Éva: HuMorzsák
A grafikákat készítette: Teszák Sándor
Kéziratelőkészítés: Radics Eda
Szerkesztette és lektorálta: Mészáros Lilla
Borítóterv: Gyarmati-Paor Zoltán
Fotó: Tarhos Emese