CSR Hungary - Gazdaság/Társadalom/Környezet

CSR Hungary - Gazdaság/Társadalom/Környezet

A közéleti, közösségi TV csatorna, a Hatoscsatorna új hiánypótló, vezető műsora. Nem csak a gazdaság szereplőinek.  Műsorvezető-szerkesztő: Takács Júlia CSR szakértő

Korhatár: 12

Leírás

 

CSR Hungary

Gazdaság, társadalom, környezet

(CSR: Corporate Social Responsibility- vállalati felelősség), aki 14 éve a terület vezető szakértője. A CSR Hungary alapító-ügyvezető igazgatója. Az EMVFE (Első Magyar CSR Egyesület) elnöke.

Gazdaság, üzlet, vállalati felelősség, vállalati fenntarthatóság... Mit tesz az üzleti szektor a társadalomért, a környezetért, az emberekért?
Globális, európai trendek és aktualitások. Különböző tapasztalatok, hogy helyi szinten, helyi vállalatokat, helyi képviseleteket hogyan lehet versenyképesebbé tenni a piacon. Mi az ami működik? Hogyan működik ez itt, Magyarországon? Mi az amit mi is tehetünk a jólétért, a magasabb életminőségért? Közös felelősség? De hogyan?

Meghívott vendégeink vasárnap esténként az üzleti,  köz-és a civil szféra első számú vezetői, adott terület vezető szakemberei.

Különböző emberek, különböző területek, különböző vélemények. A közös nevező, hogy a gyakorlati megoldásokra koncentrálunk.

Az üzletről másként. Gazdaság, társadalom, környezet. Vállalati felelősség és fenntarthatóság a mindennapokban. Ami mindannyiunkat érint!
Hétről hétre Önnek is.


Kapcsolatfelvétel:
szerkesztoseg@csrhungarytv.hu

Adás időpontjai